Chirurgie vasculară

Chirurgia vasculară se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor vaselor de sânge, inclusiv arterelor, venelor și limfaticelor.

Consultație

În cadrul consultației de chirurgie vasculară, pacienții beneficiază de expertiza medicului specialist. Această consultație completă include evaluarea istoricului medical, discuții detaliate cu pacientul pentru a înțelege simptomele și preocupările sale, precum și examinarea fizică detaliată. Medicul dezvoltă apoi un plan de tratament personalizat, luând în considerare toate opțiunile disponibile pentru a gestiona afecțiunile vasculare.

ECO Doppler Vene (un membru):

ECO Dopplerul venos pentru un membru este un test neinvaziv și precis pentru evaluarea fluxului sanguin în venele respective. Aceasta oferă informații detaliate despre eventualele blocaje sau anomalii care pot afecta circulația sanguină, ajutând astfel la diagnosticarea și planificarea tratamentului adecvat.

ECO Doppler Artere (două membre):

Examinarea ECO Doppler a arterelor pentru două membre furnizează o analiză detaliată a circulației sanguine arteriale. Acest test este esențial pentru identificarea obstrucțiilor arteriale, evaluarea stenozelor și furnizarea informațiilor necesare pentru elaborarea unui plan de tratament individualizat.

 ECO Doppler Vene (două membre):

ECO Dopplerul venos pentru două membre este o investigație extinsă ce explorează circulația venoasă în ambele membre. Prin această analiză detaliată, se pot identifica condiții precum insuficiența venoasă sau prezența cheagurilor de sânge, oferind o bază solidă pentru tratamentul corect și eficient.

ECO Doppler artere (două membre):

Examinarea ECO Doppler a arterelor pentru un membru este o procedură specializată care oferă o privire detaliată asupra fluxului sanguin arterial. Această tehnologie avansată utilizează unde sonore de înaltă frecvență pentru a genera imagini precise, permitând medicilor să evalueze starea arterelor și să identifice eventualele probleme sau blocaje.

Vă oferim o gamă completă de servicii cardiologice. Suntem o echipă medicală cu experiență, dedicată tratării pacienților. Asigurăm diagnosticarea și tratamentul pentru multiple probleme cardiologice. Nu ezitați să ne contactați!

Cu o carieră solidă în chirurgia vasculară, Dr. Ionescu Ana Maria aduce cu ea expertiză în intervenții chirurgicale complexe, diagnostic precoce și gestionarea compasivă a pacienților cu afecțiuni vasculare. Profesionalismul său, dedicarea față de excelență și abilitățile sale chirurgicale remarcabile o fac o prezență valoroasă în echipa noastră.

Ne bucurăm să avem pe cineva cu talentele și cunoștințele Dr. Ionescu alături de noi, pentru a continua să oferim îngrijirea de calitate pe care comunitatea noastră o merită.