Bine ați venit la Centrul de Cardiologie Târgu Jiu. Vă așteptăm de fiecare dată cu brațele deschise, cu profesionalism, răbdare, dedicare și toată aparatura medicală necesară pentru a vă oferi „Sănătate din Inimă!”.
Activitatea clinicii de cardiologie cuprinde diagnosticul și tratamentul oricărui tip de cardiopatie și al complicaţiilor medicale la pacienţii cardiaci.

Centrul de Cardiologie Targu Jiu

Dispunem de tehnologie de ultimă generaţie, apreciată în cele mai prestigioase clinici de cardiologie din lume. Aparatura prezintă performanţe în redarea imaginilor, precum și funcţii speciale, utile în evaluarea pacientului cardiac.
Realizăm prevenția primară sau secundară a bolilor cardiovasculare. Pentru prevenirea acestora se recomandă să adoptăm un stil de viață sănătos. Evitarea sedentarismului, evitarea consumului de alcool și a fumatului. Dar și asigurarea unei diete echilibrate (săracă în dulciuri și grăsimi, fără cantități mari de carne). Acestea sunt principalele acțiuni de prevenție a bolilor cardiovasculare.

De asemenea, tratăm afecțiunile și ne asigurăm că sunteți bine. Ne dorim pacienți sănătoși și mulțumiți de serviciile noastre!

Vă confruntați cu o patologie cardiacă și doriți o îngrijire de calitate, servicii medicale prompte și personal dedicat? Vă așteptăm la Centrul de Cardiologie Targu Jiu, pentru a avea parte de toate aceste lucruri. Suntem bucuroși să venim în sprijinul dvs. și să ne asigurăm că sunteți bine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This field is required.

This field is required.