Centrul de Cardiologie Dr. Preoteasa Cristian s-a deschis, în anul 2023, și în orașul Slatina, județul Olt. Din dorința de a fi mai aproape de toți pacienții centrului, orașul Slatina devine gazda unui Centru de Cardiologie care are o echipă de medici specialiști, care lucrează cu profesionalism și dedicare în meseria pe care o practică.

 

Centrul de Cardiologie Dr. Preoteasa Cristian vine în orașul Slatina, cu aceleași servicii cu care pacienții orașului Târgu Jiu s-au obișnuit. Dornici de perfecționare, specialiștii noștri își îmbunătățesc practiciile și cunoștințele de fiecare dată, prin participarea la simpozioane, cursuri sau întruniri ale medicilor. 

 

Ghidați de nevoia oamenilor de a beneficia de servicii de calitate, Slatina primește un plus valoare în sistemul medical, prin care locuitorii se pot bucura de o echipă atentă la nevoile lor. Aparatura și echipamentul medical sunt îmbunătățite periodic pentru a oferi cele mai potrivite diagnostice și tratamente oricărui pacient care calcă pragul clinicii.

 

Vă așteptăm pe strada Drăgănești 12, Bl2, Slatina, Dolj pentru a beneficia de tratamente potrivite simptomatologiei pe care o aveți.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This field is required.

This field is required.